June 25, 2009

draw myself as a teen. hahaha ridiculous.

(theme songs : I Want Candy - Bow Wow Wow)


jadi kan saya browsing, trus dapet link ini dari nenek.

it's very funny, then I keep browsing until I got this cool link:


then I got soooooo many links, above 500 links that showed people from every corner of the world (haha hyperbolic) drew themself as a teen.
I was so inspired, and then I tried to remember how was my style when I was a teen..
Hmmm it's around 5 years ago,
when I guess I "recovered" my style. that I guess so "GUE BANGET" or whatever.



me @ sixteen. so called rock chick (in that era) *!#%(*&#%*(!!





me @ eighteen. euphoric ITB art student colorful-era.










me @ now. twenty one. i-guess-i-am-cooler-than-thou-style-blahs.AHAHA.






i wanna burst in laugh until now.
i was so ugly when i was a teen. i don't understand why i can stand it.


any of you?
ada yang mau ikut gambar juga? :D

3 comments:

sartom suka menggambar said...

itu yang sketch book nirmana on progress bener bgt kak, terus yang tool box sama tas A2 juga bener bgt.. bener2 barang2 tpb.. hehehe :D.
Gambarnya seru bgt kak.

diani. said...

@sartom : bahahahaha kak kik kuk kek kok..jangan panggil kak ah berasa tua. hehe percayalah sar, pas ntar udah tingkat 3 begini, sketchbookmu yang a4 itu tiada berguna dan bakal sering dipenuhi coret2 biasa aja.

Resatio Adi Putra said...

hahaha, saya juga pernah mengalami masa masa jahiliyah...
ampun kalo di inegt inget, ketawa sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...